Новости

 
29 січня 2020

За підсумками краш-тестів кросовер FAW X40 отримав максимальні оцінки!

Кросовер компакт-класу FAW Х40 отримав 5 зірок безпеки за підсумками краш-тестів C-NCAP. C-NCAP - це китайська програма оцінки безпеки автомобілів. Система краш-тестів C-NCAP в цілому повторює стандарти безпеки, встановлені Euro NCAP. Тестування проводяться Китайським центром автомобільних технологій та досліджень.

Також, нагадаємо, що FAW X40 пройшов унікальний краш-тест зі скидання з вертольота і отримав відмінні результати за всіма пунктами випробування та довів звання «Безпечного Автомобіля». Кросовер став першим автомобільним брендом у Китаї, якому поставили рекорд за цим показником безпеки.

При проектуванні автомобіля інженери компанії застосували передовий досвід лідерів світового автопрому. Автомобіль має цілий ряд систем активної, пасивної безпеки та посилений кузов.

Високий рівень безпеки автомобілів FAW досягається за рахунок кузовів типу «3H», для яких використовується сталь надвисокої міцності. Конструкція мультиканальною передачі енергії моментально розподіляє величезну кінетичну енергію від удару по всьому корпусу, що дозволяє уникнути локальної деформації і тим самим забезпечити безпеку пасажирів.

Конструкція кузова націлена на мінімізацію наслідків переднього, заднього, бічного зіткнення або перекидання. Для досягнення даного результату застосований цілий ряд інженерних рішень:

- збільшена частка використання високоміцної сталі;
- посилена передня частина, дах, колони та підлога за допомогою додаткових високоміцних деталей;
- у всіх частинах кузова розташовуються зони деформації, що поглинають енергію удару (посилені балки переднього та заднього бамперів, а також всіх пасажирських дверей; посилені пластини порогів і т.д.);
- застосована конструкція капота двигуна, яка згинається і запобігає вдавленню капота в салон при фронтальному зіткненні;
- використовуються технології лазерного зварювання.

FAW X40 має незалежну підвіску зі стійками McPherson спереду і торсіонну балку з напівнезалежною задньою підвіскою ззаду. Це підвищує стійкість автомобіля та дозволяє отримати плавний хід і стабільну керованість. Також, автомобіль обладнаний дисковими гальмами всіх чотирьох коліс та електропідсилювачем керма.

Крім того кросовер обладнаний рядом опцій та систем безпеки: ABS (антиблокувальна система гальмування), EBD (електронний розподіл гальмівних зусиль) та TPMS (система прямого контролю тиску в шинах), електронним підсилювачем керма, двома передніми подушками безпеки, трьохточковими ременями безпеки з переднатягувачами і регуляторами висоти. Присутня функція попередження про не пристебнуті ремені водія та пасажира. Система допомоги при русі заднім ходом включає парктронік з 4 датчиками.

Автомобіль комплектується економічним та надійним 1.6-літровим атмосферним бензиновим двигуном з механічною трансмісією і системою запуску та зупинки двигуна на холостому ходу. Потужність двигуна 109 к.с. при 5500 об. / хв., Максимальний крутний момент 155 Нм при 3600 об / хв.

Надійність автомобіля підтверджується заводською гарантією 3 роки або 100 000 км. пробігу (що настане раніше). Ще одним підтвердженням високого рівня якості даної моделі є той факт, що автомобіль розроблений на основі платформи Volkswagen Group, з якою корпорація FAW активно співпрацює вже кілька десятків років.

Продажі FAW X40 в Україні стартували в січні цього року в торгово-сервісній мережі АІС. Автомобіль можна придбати в кредит, лізинг і трейд-ін.* Власникам нового FAW Х40 доступний безкоштовний асистанський сервіс.

Нагадаємо, що в торгово-сервісній мережі АІС також доступний до покупки сімейний седан компакт-класу - FAW B30, який також отримав 5 зірок безпеки за підсумками краш-тестів C-NCAP.

Більше інформації про пропоновані автомобілі FAW та послуги, що надаються, на сайті https://faw.ais.ua/ або по телефону 0800-500-205 (безкоштовно з телефонів українських операторів мобільного та стаціонарного зв'язку). 

* Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ та Держфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка