Новости

 
09 грудня 2019

Ціни на дизельні Gazelle NEXT фургон знижені до 579 900 грн.

Gazelle NEXT суцільнометалевий фургон розміру L3H2 (один з найбільших в своєму класі) - нова модель легендарного сімейства комерційних автомобілів ГАЗель. Відмінні риси новинки: зниження собівартості перевезення вантажів, поліпшена керованість і ергономічність, збільшений робочий ресурс. При цьому ціна автомобіля і витрати на експлуатацію в півтора-два рази нижче, ніж у конкурентів.

Обсяг вантажного відсіку становить 13,5 куб.м, що на третину більше, ніж у попереднього покоління автомобілів ГАЗель. Спеціальний люк під пасажирським сидінням дозволяє перевозити довгомірні вантажі до 5 м. Зручний доступ до вантажного відсіку дозволяє максимально полегшити та прискорити процеси завантаження і розвантаження автомобіля. Задні двері фіксуються в проміжному положенні - під кутом 90 градусів і при повному відкритті на 270 градусів, надаючи перевізнику свободу дій навіть в обмеженому міському просторі. Високі зсувні двері оснащені новим надійним та ергономічним механізмом Rollmech Automotive. Пластикові обшивки бічних стін фургона та покриття для підлоги з водостійкої і зносостійкої морської фанери захищають поверхню кузова від стирання та пошкоджень. Такелажні петлі дозволяють зручно і надійно фіксувати вантаж.

Автомобіль оснащується економічним і надійним дизельним двигуном CUMMINS ISF об'ємом 2,8 л. потужністю 149 к.с.

Кузов виконаний з оцинкованої сталі, а окремі елементи з високоміцного склопластику, що забезпечує високий ресурс та хороші антикорозійні властивості автомобіля. Модернізована ходова підвищує стійкість на дорогах і плавність ходу.

Ціна на обмежений склад дизельних версій Gazelle NEXT суцільнометалевий фургон розміру L3H2 знижена та становить 579 900 грн. *

Акція діє в торговій мережі АІС на всій території України з 05.12.2019г. по 31.01.2019г. або до повного розпродажу складу.

Купівля можлива в кредит, лізинг та за програмою трейд-ін.

Більш детальну інформацію про автомобілі ГАЗ, умови придбання можна дізнатися на сайтах www.gaz.ua, а також за телефоном інформаційної лінії 0-800-500-205.

* Вказана ціна за одиницю товару ГАЗ А31R32-80 ST / SA 2018 р.в. станом на 05.12.2019р. Ціни можуть бути змінені в залежності від зміни обмінного курсу валюти закупівлі, а також в разі зміни комерційної політики виробника. З метою уточнення актуальною ціни необхідно звертатися до продавця.

** Послуги кредитування і лізингу здійснюються компаніями партнерами (банки та лізингові компанії), які мають відповідні ліцензії НБУ і Держкомфінпослуг. Більш детальну інформацію про партнерів та умови програм кредитування і лізингу уточнюйте у Продавця.

 
 
 
 
 
 
 
Відгуки, скарги, пропозиції
  • Правова обмовка

    Юридичне застереження:

    Надаю свою безумовну згоду, без обмежень терміну її дії, на обробку, зберігання, а також використання в інший спосіб інформації, яка представляє мої персональні дані надані вище товариству з ТОВ «Група компаній АІС» та іншими компаніям ТОВ «Група компаній АІС», а також третім особам, з якими ТОВ «Група компаній АІС» уклало / укладе відповідні договори з метою:

    ((I) надання мені будь-якої інформації, в тому числі про товари і послуги, які в подальшому можуть бути цікавими для мене, шляхом відправлення SMS і електронних повідомлень;

    ((Ii) збору та обробки статистичної інформації та проведення маркетингових та інших досліджень;

    Я підтверджую, що повідомлений про включення зазначених персональних даних до бази персональних даних ТОВ «Група компаній АІС», мені роз'яснені мої права (ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних"), мені зрозуміла мета обробки персональних даних, я попереджений , що обробка (в тому числі передача) персональних даних може бути здійснена третім особам виключно за умови дотримання вимог законодавчих актів України щодо забезпечення конфіденційності при обробці і передачі персональних даних.

     

 
 
Передзвоніть мені

Вкажіть, будь ласка, своє ім'я та контактний номер телефону. Фахівці нашої компанії зв'яжуться з Вами найближчим часом

  • Правова обмовка